Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lieutenant
Join Date: Oct 2012
Posts: 93
I have two characters, each of which are in different fleets. and for some time know when I click on the uniform tab it won't display anything, for either fleet. Is this my system or is anybody else having this problem?
Empire Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 1,224
# 2
09-24-2013, 12:52 PM
you mean the fleet uniform created by the fleet leader and found in the fleet window? if so, its been the same for me since... well a long time now. maybe since LoR.
free jkname
HouseOfBeautiful.org | /channel_join House of Beautiful
free t5 access for all!! | /channel_join NoP Public Service
Lieutenant
Join Date: Oct 2012
Posts: 93
# 3
09-24-2013, 03:54 PM
Quote:
Originally Posted by tehbubbaloo View Post
you mean the fleet uniform created by the fleet leader and found in the fleet window? if so, its been the same for me since... well a long time now. maybe since LoR.
Yeah that's what I mean. Come to think of it, I think that's about how long I've been having problems. Sometimes it seems like it tries to load something (like a back drop really) but that's about it.
Captain
Join Date: Dec 2012
Posts: 988
# 4
09-24-2013, 07:02 PM
Known bug since LOR launch
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 03:25 PM.