Ensign
Join Date: Sep 2012
Posts: 19
# 1 Patcher Hanging Up
10-03-2013, 09:35 AM
At about 63-65%... consistently. Generally takes a few seconds to get to 65%, then hangs. Have let it sit for 10 minutes like that with no appreciable change. Have tried 5 times in the last half hour.

Anyone else?
Former PWE Community Team Lead
Join Date: Jun 2012
Posts: 9,047
# 2
10-03-2013, 11:02 AM
When it does, press control+x to see which file it is. My guess is shaderCache.hogg is the culprit. If so, check this out: http://sto-forum.perfectworld.com/sh...d.php?t=738971

Hope it helps!

Cheers,

Brandon =/\=
Brandon "BranFlakes" Felczer | Former Community Team Lead for Perfect World Entertainment
Lt. Commander
Join Date: Sep 2012
Posts: 152
# 3
10-03-2013, 11:19 AM
Doesn't work. Just continually redownloads the same file.

You guys seriously need to offer manual patches. There's literally zero reason in the entire universe not to.
Lt. Commander
Join Date: Apr 2013
Posts: 127
# 4
10-03-2013, 11:34 AM
Quote:
Originally Posted by freemason4 View Post
At about 63-65%... consistently. Generally takes a few seconds to get to 65%, then hangs. Have let it sit for 10 minutes like that with no appreciable change. Have tried 5 times in the last half hour.

Anyone else?
yes this is my fourth attempt to load the game. Half way through the cryptic loading popup it stops and crashes.... a ticket has been filed on each attempted but failed instance. I'm not glad its happening to others but am also relieved that it's not just me! Is there some thing I need to do some way to correct this or is it a bug that is something on the cryptic end. any help appreciated.
Commander
Join Date: Jun 2012
Posts: 380
# 5
10-03-2013, 01:36 PM
hey guys, same problem here

i deleted the file indicated by bran, but no results, every time the launcher try to re-download shadercache.hogg

wth i suppose to fix this? come on....
| CSI - Confederazione Stellare Italiana | @NandoPC |
Survivor of Romulus
Join Date: Jun 2012
Posts: 127
# 6 Patch will not download
10-03-2013, 05:01 PM
I have tried several times to download todays patch, and it keeps getting stuck at 66% complete. I deleted the shadderhog.cache file that Branflakes had said to delete, but the file keeps stalling at 66%. I cannot believe that no one else has come across this issue, they have only had different issues that I could find in the forums.

If anyone else had this problem, what did you do to fix it? I have tried for 2.5 hours now to finish this with no success.
Lieutenant
Join Date: Jan 2013
Posts: 68
# 7
10-03-2013, 05:39 PM
I'm trying the shaderCache.hogg delete trick...long time later, at 75% of the file downloaded and waiting to see if it repeats.

In the meantime, I'm watching the City of Titans kickstarter for entertainment. Word to PWE....

[some minutes later]

I seem to have gotten past the .hogg file and it's downloading the GameClient now. Slow as all get-out, but happening.

Last edited by jbmonroe; 10-03-2013 at 06:04 PM.
Ensign
Join Date: Jun 2012
Posts: 10
# 8
10-03-2013, 05:40 PM
I'm having the same issue-- though for me, it's stuck at 64%. :/
Ensign
Join Date: Sep 2013
Posts: 4
# 9
10-03-2013, 05:47 PM
same here, i tried deleting the said file... no fix.

i hit ctrl-x and it seems that the shaderfile is just sooo massive... ive been sitting here for an hour and the shader file itself is only at 17%

some QA wouldnt hurt Cryptic
Captain
Join Date: Jan 2013
Posts: 838
# 10
10-03-2013, 06:01 PM
eh, that's not the only thing broke. people can't even get past the loading screen without it crashing
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 10:18 PM.