Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Corrupt Cursor error?
01-28-2010, 06:30 PM
I just decided to try and load into the game, of course I could not get in, but I can still get to the screen that says you cannot log in at this time. I am getting a Corrupt Cursor error every time I start up STO. I know I am having some graphics card issues, but this error was occurring even when I was not having those issues... If you load the game, the message is displayed at the bottom left hand corner, it says Corrupt Cursor Fixing... and it gives me a weird cursor each time...Sometimes it is a smaller cursor other times it is a windows cursor...

Let me know what you guys think.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
01-28-2010, 07:14 PM
Try going into options>video>troubleshooting and turn "software cursor" on.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
01-31-2010, 10:46 AM
This worked for me thanks
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4 Not a fix!
02-03-2010, 12:00 PM
Quote:
Originally Posted by Galdere View Post
Try going into options>video>troubleshooting and turn "software cursor" on.
Nice try, works once only and for limited duration. You can keep going back to the console and toggling it, but this is a Bug! Read the huge number of "cursor" posts. Many SLI/Crossfire users are experiencing the same thing. PLEASE fix it.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 02:46 PM.