Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 21
01-28-2010, 07:10 PM
Quote:
Originally Posted by the_moshpit View Post
Yes, here they are:

Patch Notes:
Your beta character was wiped. Have a nice day.
Dude didn't you get the memo? That had already been known so nothing new there.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 22
01-28-2010, 07:11 PM
Quote:
Originally Posted by StormShade
Hi everyone!

I just wanted to let you all know that if you start your patchers now, you will be able to download the latest and greatest so that you're ready for tomorrow mornings big event! Everyone here is incredibly excited, and we can't wait to see you all in-game tomorrow!

Thanks,

Stormshade
Release notes please.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 23
01-28-2010, 07:11 PM
Quote:
Originally Posted by Doogie
Dude didn't you get the memo? That had already been known so nothing new there.
Engage your humor sensors, it was a joke...
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 24
01-28-2010, 07:11 PM
Thanks already done

Might as welll rolll out the headstart tonight at 12:00 or something...
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 25
01-28-2010, 07:11 PM
Quote:
Originally Posted by Digglez
give us patch notes or give us death
Patchnotes would only make sense, if all other would know the "before" state of the game (which mostly all of us do, i know) but as we all start kinda "fresh", this is now the new starting point. I think from now on, we will get patchnotes, for every patch which will come from now on, but not for the "old" one(s).
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 26
01-28-2010, 07:12 PM
Well, at least Cryptic is still living up to their name...
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 27
01-28-2010, 07:12 PM
Quote:
Originally Posted by L0GIK View Post
Thanks already done

Might as welll rolll out the headstart tonight at 12:00 or something...
Great suggestion! I say do it, I'm ready to go NOW!
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 28
01-28-2010, 07:13 PM
Ok, how do I point the patcher to the correct file location? I did a fresh windows install today and the patcher is trying to re-download then entire 10gb even though my game was on a separate HD.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 29
01-28-2010, 07:14 PM
Quote:
Originally Posted by Yargnit View Post
Ok, how do I point the patcher to the correct file location? I did a fresh windows install today and the patcher is trying to re-download then entire 10gb even though my game was on a separate HD.
It depends on the version of windows you are using. However, I would simply look for the folder that it started to put files into and move the files from your separate HD there. Then repatch and it should have everything it needs.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 30
01-28-2010, 07:15 PM
I too join the cacophony of calls for patch notes!
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 02:10 AM.