Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Patch
01-29-2010, 12:53 PM
Hi,

I played the headstart for about 15 minutes before the server crashed...
Now, all of a sudden, I require a 10GB 'patch'. Seriously?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
01-29-2010, 12:57 PM
ye

I just finished the whole tutorial thing, got to -----> Sulu <----- and then it suddenly crashed.
When I tried to start the game again, steam started downloading the patch...
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
01-29-2010, 01:08 PM
Happened to me as well, currently 27% downloaded....dont know what to do so im just letting it download...
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
01-29-2010, 01:10 PM
Thats just problem with steam, it probably thinks client is corupted or something and just delete it and redownload all stuff again :/
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
01-29-2010, 01:13 PM
I got it through steam too, but if you go to the steam common files and launch the game through there and not through steam it still starts a 10gb patch
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
01-29-2010, 01:19 PM
Quote:
Originally Posted by DaceZA View Post
Hi,

I played the headstart for about 15 minutes before the server crashed...
Now, all of a sudden, I require a 10GB 'patch'. Seriously?
I got steam, and the same thing is happening. i wonder if there is a way to stop it, because my internet has become capped because of this.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
01-29-2010, 01:23 PM
and the worst thing is, I only get a dl speed of 200-350 KB/s from steam....
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
01-29-2010, 01:25 PM
I've stopped updating for now, everytime i stop and start it the patch size changes, 10gb, 8gb, 9gb
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 9
01-29-2010, 01:27 PM
Quote:
Originally Posted by Daedalus87m View Post
and the worst thing is, I only get a dl speed of 200-350 KB/s from steam....
You can try change download location and restart download or steam client to try if get faster speed.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 10 Same problem, full patch!
01-29-2010, 01:30 PM
I've had the same problem, except that the 10GB 'patch' triggered via Steam before the game client ran at all - and running the Cyptic Launcher prompted the same full update as the Steam client. And yeah, if I let it proceed, I'll blow my data cap as well - so unless Cryptic give us a fix for this pronto, there'll be no head-start for me, as I'll have to wait 'til February for my data allocation to reset.

After what was a seamless beta experience, this makes for one very unhappy lifetime subscriber!
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 06:31 PM.