Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Launcher wont open
01-29-2010, 01:30 PM
I cannot get the STO launcher to open. I see it in the system tray, and it shows up as a running application but it does not open the window where you can put in your username and password. I have been trying since 30 min. into Headstart with no success. Others have managed to log in (I can listen to them in vent) but I have not.

Is it my end or Cryptic's Servers? Authentication server issues were noted earlier, but according to their site "Servers are UP". I am really disappointed in this company, and I am not satisfied at all with the way they are handling this. We need answers, even if they are "we know something is wrong, and we will work on it".
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
01-29-2010, 01:35 PM
I had this problem as well- and then went over to my wife's computer and could log in.

The problem is on your computer. My best hack at a solution so far is to uninstall/reinstall. Be warned, that takes at least an hour, maybe longer, because you'll need to patch again.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
01-29-2010, 01:37 PM
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
01-29-2010, 01:39 PM
Bless you coderanger, that worked!
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
01-29-2010, 01:43 PM
all what my luncher tells me is:

<link id="maincss" href="

thats all ((
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
01-29-2010, 01:48 PM
Quote:
all what my luncher tells me is:

<link id="maincss" href="

thats all ((
Clear your IE file cache, that was a web glitch from this morning.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 01:22 PM.