Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
I've become aware of a problem I think others might have.

During beta I claimed my Del Taco shuttle and when I created my new character for live, I used the same character name that I used in beta. Unfortunately this appears to have disabled the Del Taco Pet Shuttle for me. When I try to claim it in the C-store, it says I can only claim it once per character.

Anyone else have this problem? Can we get our shuttles given back to us? I don't believe you want to tell us that if we used our shuttle in beta it's gone forever. I don't know if I can even get another taco code.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
01-29-2010, 04:46 PM
I'm having the same problem, welcome to the club.

http://forums.startrekonline.com/showthread.php?t=88581
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
01-29-2010, 04:49 PM
I haven't been able to check if it works because I also entered it during beta. erghhh I really don't wanna go to del taco again
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
01-29-2010, 05:00 PM
Quote:
Originally Posted by bird_of_prey
I haven't been able to check if it works because I also entered it during beta. erghhh I really don't wanna go to del taco again
You wouldn't have to. The code is still valid. It's just that you have to "claim" the shuttle in game for each particular character by going to the CStore and looking under Special Unlocks and clicking "claim".

What the above people are saying is that because they already claimed the shuttle in beta with a character with the name they are currently using in live, the CStore thinks they already claimed it in live.

It's a pickle. Best bet is to contact Support.


Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
01-29-2010, 05:12 PM
Same issue for me!!
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
01-29-2010, 05:19 PM
It's not just the name. I used it on my first character and it's greyed out for any others whatever their name.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
Forced to pay for a shuttle that is linked to a deleted character... FAIL
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
01-29-2010, 05:33 PM
I got the shuttle with one character when I couldn't claim the Borg, but when I went in with my Borg it wouldn't let me claim the shuttle.

PS Alot of Lib.Borgs running around, also saw a Night Elf and also those things from Avatar (big and blue):p
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 9
01-29-2010, 05:36 PM
Quote:
Originally Posted by rangerxml View Post
I got the shuttle with one character when I couldn't claim the Borg, but when I went in with my Borg it wouldn't let me claim the shuttle.

PS Alot of Lib.Borgs running around, also saw a Night Elf and also those things from Avatar (big and blue):p
Exactly the same as me. As long as they know they're aware of it i'm fine but no news.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 11:02 PM.