Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 11
01-29-2010, 04:00 PM
We're looking into this folks, please be patient.

Thanks,

Stormshade
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 12
01-29-2010, 04:03 PM
Quote:
Originally Posted by dawatticus View Post
Fixed the steam issue by copying the old Beta client LIVE folder into the steam one ( works if you didnt use steam for the beta client , dunno what happens if you did )
Steam works perfectly. I downloaded the beta client from steam when OB started. Didn't have to re-download anything, steam patched up today with the little 59mb patch and works fine.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 13
01-29-2010, 04:06 PM
Quote:
Originally Posted by ilarcek
Steam works perfectly. I downloaded the beta client from steam when OB started. Didn't have to re-download anything, steam patched up today with the little 59mb patch and works fine.
*politely phasers ilarcek's hair on fire*

42%, 300kbps.

SOO SLOOOOOW.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 14
01-29-2010, 04:07 PM
Quote:
Originally Posted by ilarcek
Steam works perfectly. I downloaded the beta client from steam when OB started. Didn't have to re-download anything, steam patched up today with the little 59mb patch and works fine.
It was like that for me too. Then Steam crashed for no aparent reason and suddenly it had decided it needed to re-download the client.
Which it still calls Star Trek Online - Beta...

Thankfully Steam did manage to average out at 5.9MB/sec so it didn't take too long. But still it was a rather pointless download of 7200 something MB.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 15
01-29-2010, 04:11 PM
Quote:
Originally Posted by ilarcek
Steam works perfectly. I downloaded the beta client from steam when OB started. Didn't have to re-download anything, steam patched up today with the little 59mb patch and works fine.
Lies you work for steam amirite?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 16
01-29-2010, 04:13 PM
Well, sorry guys.

But you could just avoid the hassle by running STO directly. STO doesn't require steam to run. You can launch it without even firing up steam to begin with. The exe is in the steam/common/star trek online directory.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 17
01-29-2010, 04:16 PM
ya i know i just wanted to see if my retail key had came, i know it shouldent have but stuiped dosent always lose vs smart
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 18
01-29-2010, 04:19 PM
100kb/s -.- thank you throttled down load speeds.

Nothing Cryptic can do now will prevent me from wasting half of my head start DOWNLOADING. So yeah, the two things I actually wanted from the preorder I won't get until the game goes live anyway.

The ability to play and the ability to use a joined trill.



26% and I've been downloading since 11am PST.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 19
01-29-2010, 04:23 PM
That sucks. I made the mistake after patching up the OB client one time, then verifying the game files. Man. Steam re-downloaded almost the whole game, then I had to patch again.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 20
01-29-2010, 04:31 PM
OK steam finished,

now after i login the STO client gets to patching.............

then errors out after a minute.

tried many many times now with the same result.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 05:04 AM.