Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
I've been trying to do the first Patrol Sector Block mission, but all i manage to do is beeing blown to pieces at the spawn point by half a dozen negh'vars and one dozen BoP's.

It's bugged, please fix.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
01-29-2010, 05:49 PM
Can't be too bugged. I've done several of them today without dieing.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
01-29-2010, 05:51 PM
Quote:
Originally Posted by Iggep
Can't be too bugged. I've done several of them today without dieing.
Just because you did not encounter the bug does not mean it might not be bugged. Debugging code is not about what you see at your point in time. He could be in a different part of sector space and it could be bugged.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
01-29-2010, 05:57 PM
Quote:
Originally Posted by Iggep
Can't be too bugged. I've done several of them today without dieing.
The problem i'm describing is having two or three enemy fleets right at the spawn point. I bet you did those taking one enemy fleet at a time with all the other 4 players.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
01-29-2010, 05:58 PM
While a forum post on the bug draws attention, submitting an in-game bug report with more detailed information (like the sector you were in) is what is going to actually get the issue noticed by people who matter. You can either go to ESC > Submit Bug Report, or type /bug > ENTER in the chat box.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
01-29-2010, 06:03 PM
Quote:
Originally Posted by SteelPaladin
While a forum post on the bug draws attention, submitting an in-game bug report with more detailed information (like the sector you were in) is what is going to actually get the issue noticed by people who matter. You can either go to ESC > Submit Bug Report, or type /bug > ENTER in the chat box.
Ofc, i've done that already. The thing is that posting on the forum is also usefull to get some more attention, as you mentioned. Alas, during CB the bug reports i've made on the forums in lieu of the ticket systems were solved faster.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
01-29-2010, 06:03 PM
If it is a solo mission, make sure you are not still teamed up from a previous mission/encounter. I made that mistake and encountered 3 battleships with some 5 or 6 escorts in the Azura mission You may also need to do another mission (or go to Sol) before your current one resets with the correct amount of ships.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
01-29-2010, 06:17 PM
Quote:
Originally Posted by Ghundi
If it is a solo mission, make sure you are not still teamed up from a previous mission/encounter. I made that mistake and encountered 3 battleships with some 5 or 6 escorts in the Azura mission You may also need to do another mission (or go to Sol) before your current one resets with the correct amount of ships.
Oh no, it ain't about numbers, it's about where they spawn that is the issue. For a long time now one of the first things i do when creating a new char is typing /lfg
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 01:49 PM.