Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
Hi everyone,

We will be bringing down Star Trek Online from 3 a.m. to 5 a.m. PST (We're GMT -8 right now) to perform server maintenance. We will update this thread once this maintenance has been completed.

Thank you,

The Star Trek Online Team
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
01-29-2010, 06:48 PM
I believe you mean 1/30/10

Thanks for keeping us informed!
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
01-29-2010, 06:53 PM
Quote:
Originally Posted by st4rseed View Post
I believe you mean 1/30/10

Thanks for keeping us informed!
Nah, their going to go back in time and do it earlier this morning

And if any dev is reading, please read this too:

http://forums.startrekonline.com/showthread.php?t=89320
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
01-29-2010, 07:01 PM
You guys work at strange hours, but keep up the good work
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
01-29-2010, 09:00 PM
I hope this includes a patch to help the Klingons, because it appears nothing has been fixed for them yet.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
01-29-2010, 09:05 PM
i sincerley hope this fixes the blasted log in error that has been plagueing me for almost 10 Effing hours.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
01-29-2010, 09:22 PM
Just a quick humble question, will this maintenance affect the patch servers as well..


Many of us Steam users have to download a 10GB patch since the 60mb one was not so great!
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
01-29-2010, 10:20 PM
Oh good. I am really glad you moved the maintenance window.

It would have sucked coming home from work and only being able to play 2 hours before a maintenance.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 9
01-29-2010, 10:37 PM
So thats 11am-1pm GMT and 12pm-2pm CET on the weekend???

Good plan!
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 10
01-29-2010, 10:48 PM
Quote:
Originally Posted by Zanythos
i sincerley hope this fixes the blasted log in error that has been plagueing me for almost 10 Effing hours.
If you were using the proxy settings in the launcher, disable them and try again. Many of us ran into problems connecting after successfully patching via one of the proxies during the beta.
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 08:14 AM.