Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
Star Trek Online is currently down for a brief maintenance. We are expecting this downtime to last no more than 2 hours. Upon completion of the maintenance, this message will be updated accordingly

Update: The servers are back up! Thank you for your patience!
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
02-01-2010, 01:41 PM
Thanks for the notice... good job so far with a clean head start release.. but what happened to the in-game notice for downtime?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
02-01-2010, 01:41 PM
Ahhhh no! Curses, we were so close to downing the Dreadnought!!
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
02-01-2010, 01:41 PM
I knew I shouldn't have gone to take a nap.... I come back and the servers are down again, lol
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
02-01-2010, 01:41 PM
Half way through a mission aswell . Oh well no more play tonight for me
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
02-01-2010, 01:42 PM
I can't wait until you guys get it together enough not to have to take the server down for 2 hours+ every day.

At this rate, I bought a lifetime subscription because I'll grow old waiting to play.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
02-01-2010, 01:42 PM
Varying the times of downtime might be a good idea. In central Europe, it is now 10.40 pm, and many people will be playing online games.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
02-01-2010, 01:42 PM
so that's why I was stuck in a never ending loading screen after finishing a mission and trying to beam to my ship. Well... that sucks.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 9
02-01-2010, 01:43 PM
Quote:
Originally Posted by JDocHolliday
Thanks for the notice... good job so far with a clean head start release.. but what happened to the in-game notice for downtime?
You really can't be serious... taking the game servers down everyday for a couple of hours during primetime is not a clean head start.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 10
02-01-2010, 01:43 PM
Hell, what I want to know is why the i get "Map closed or crashed" when transisioning into sirius sector block from the delta volanis cluster.. its getting to be a pain in the arse.
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 02:19 AM.