Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
I have done each of these at least 2 times now and yet the still show up as uncompleted.

Anyow having this issue? It is a little annoying as I want to start progressing and this is hindering me somewhat.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
01-30-2010, 05:27 AM
You have to be level 4 to complete various parts of the Orion mission. There is actually an archived in game bug report that explains it.

I had the same problem wasting my time doing 2 of the parts numerous times before I decided to report the bug in game and then saw the previous report that explains the work arround.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
01-30-2010, 06:39 AM
Really? I'm suprised this hasn't been fixed. Well, I'm past level 4 now so will give it another shot,
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
01-30-2010, 07:44 AM
I personally don't mind this bug so much, i got skill points and bridge officer points for both completions
I also did starbase 24 twice, the full mission not just the space battle.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 01:39 AM.