Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
Are the individual permissions not working? For example when I check "invite" for rank 7 every other rank gets it too. I only want it to be available to rank 7.

Not working atm?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
01-30-2010, 01:41 PM
YO! Somebody?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
01-30-2010, 11:47 PM
I bugged this. Yes, they seem to affect all ranks. That is, when the settings stick.

-Forjo
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
01-31-2010, 08:06 AM
Quote:
Originally Posted by Slough-3yeZ
Are the individual permissions not working? For example when I check "invite" for rank 7 every other rank gets it too. I only want it to be available to rank 7.

Not working atm?
This is actually a display bug, not a functional bug. You will find that there are indeed individual permissions for each rank, and you can set them differently.

The workaround is:
-set the permissions for a rank, then switch tabs (e.g., click on Fleet Uniforms, then click back again to Fleet Settings) to see the changes to the rank you just changed
-click on another rank, switch tabs and switch back to see this rank's permissions
-repeat for all

This is an annoying display issue. Bug report it!
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
01-31-2010, 08:21 AM
I tried this workaround last night and it worked just as you said.

Thanks!

-Forjo
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 04:31 PM.