Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
I dont know if its my button configuration, but I cant aim crap! I high-light one target and I shoot at another all together...I mean like off camera bad aim1 I had a target in front and to my left, it was targeted with the high-light box/bracket and everything. i hit the fire button and shoots at something else all completly different on th eperiphery of my camera to the right...my character actually had to turn to shoot it.

I suspect its because I set my attack 1 and 2 to the left and right mouse buttons. I think its being mixed in with the interact button which is hot targeting objects in the vicinity of the mouse cursor or in the vicinity of my character.

What really bites is when their are lots of moving targets. As they close toward me and my crew, my phaser shots are switching back and forth between multiple taregts. This causes me to aggro certain enemey that I wasnt intending to deal with yet...or it means Im not getting te shots I need on the target I want.

To make it worse, since it sbreaking my lock on the intended target, its a pain in the butt to fidn him again...especially when Im running, the target is darting about...or both.

So now Im torn. I like being able to click target someone, but it results in an auto-attack of the target...not so good when Im not ready to engage. But I also like the familiar mouse/FPS style of controls the set up gives me...if I could focus and switch my fire better.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
01-30-2010, 12:42 PM
Hmmm, yes I think this has to do with interactions of the rmb/lmb targeting and camera controls.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 02:00 PM.