Captain
Join Date: Jul 2012
Posts: 1,412
Unable to access any of the resources, as listed below for the west coast of Canada.

as of 0155 PST:

STO Game server: DOWN
STO Patchserver: DOWN
STO Controller: DOWN
STO Account Server: DOWN
STO ErrorTracker: DOWN

Updated: extreme lag dropped a bunch of us. We're starting to reconnect.

Pls. close the thread.
HAIL HYDRA! Kirk's Protege 10/26/13 http://www.dtfleet.com

Last edited by ddesjardins; 02-19-2014 at 02:02 AM. Reason: close the thread
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 1,625
# 2
02-19-2014, 01:59 AM
It's not down. Laggy as always, but not down. I'm in game now.=3

Try a few log in's, that seems to clear it up for me when it happens.
Join Date : September 2010. Boldly going forward because Cryptic forgot reverse.
I am currently unsupervised, anyone who knows me will tell you that this will most likely lead to trouble. =3
Non stop crashing and epic lagging are helpful in telling me it's time for bed or to go outside and get a life.
Captain
Join Date: Jul 2012
Posts: 1,412
# 3
02-19-2014, 02:00 AM
OK cool - I have friends in the UK who are also experiencing no access.

*crosses fingers*
HAIL HYDRA! Kirk's Protege 10/26/13 http://www.dtfleet.com
Ensign
Join Date: Feb 2014
Posts: 1
# 4
02-19-2014, 03:17 AM
Quote:
Originally Posted by ddesjardins View Post
Unable to access any of the resources, as listed below for the west coast of Canada.

as of 0155 PST:

STO Game server: DOWN
STO Patchserver: DOWN
STO Controller: DOWN
STO Account Server: DOWN
STO ErrorTracker: DOWN

Updated: extreme lag dropped a bunch of us. We're starting to reconnect.

Pls. close the thread.
I have no game access either. Please advise on server status.
Ensign
Join Date: Aug 2012
Posts: 8
# 5
02-19-2014, 04:11 AM
After I select a character I get login server or login2 timeout.

I just got in but it's very laggy. Dime to a Dollar that it's another network issue...
Lieutenant
Join Date: Jul 2012
Posts: 85
# 6
02-19-2014, 08:45 AM
My clinet dosn't wana accept acount data, it like Login server is down.

ps
Neverwinter works fine

edit/
working now

Last edited by kriss257; 02-19-2014 at 08:48 AM.
Captain
Join Date: Oct 2013
Posts: 2,740
# 7
02-19-2014, 08:47 AM
Quote:
Originally Posted by crashdragon View Post
It's not down. Laggy as always, but not down. I'm in game now.=3

Try a few log in's, that seems to clear it up for me when it happens.
The game was never laggy. Just saying. Someone that says STO is laggy, obviously never player other MMORPGS or your isp is so cheap that you cant get a clear and clean connection with the STO servers.

BUT i did experienced big lag issues yesterday, maybe the first time i experienced real lag issues since i started playing. I wasted more than 30 minutes in some areas cuz my toons were sliding like skate boardings lol.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 12:33 PM.