Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1
01-30-2010, 01:41 PM
You're right. Used to could do it, now can't.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
Hello, folks,

I could have sworn that during BETA I could set my ground based attacks to autofire by right clicking the attack icon and setting the green box around it.

I'm SURE I could do that... but now I cannot. I can set my space attacks to auto, but not my ground attacks.

So, am I right... could I do it in BETA but no longer on Live for some reason... has it changed?

Or...

Was I in a totally different universe in BETA than everyone else and it could never be done?

Or...

Do I not have some options setting correct? Though I do have ground settings set to toggle off on change or whatever exactly the autofire options says.

If it never did this, and I'm sure, POSITIVE, it did... then I'll have to check on what drugs I must have been on when I thought I had used auto for ground based attacks and share them with folks

Thanks.

Take care.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
01-30-2010, 01:42 PM
you're totally right. I think they just disabled it for balance reasons (I'm assuming). Honestly I thought I wasn't doing something right until your post came along.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
01-30-2010, 01:43 PM
yeah, I noticed this was gone too. but it is only really handy in space combat. I've found in ground combat I need to save the action points (is this the right term?) for when I really need them
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
01-30-2010, 01:44 PM
In beta you could auto on ground. I miss that, a lot. Perhaps they add it again some time soon[tm]
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 10:32 PM.