Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1
01-30-2010, 03:08 PM
..........
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
01-30-2010, 03:11 PM
shouldn't need to change registry number on old ship. just add an A in the box just to right of registry # and can reuse the same number that way. or at least you could in open beta.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
01-30-2010, 03:18 PM
..........
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
01-30-2010, 03:44 PM
..........
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
01-30-2010, 06:06 PM
..........
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
01-30-2010, 06:13 PM
Do like I do name it like Ship I, Ship II , Ship III just add I's after it but yeah you should be able to change it multiple times as long as you can afford it.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
01-30-2010, 06:56 PM
..........
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 07:39 AM.