Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 No que for lifetime?
01-30-2010, 05:18 PM
The last time the servers came up(before this most recent time), people started getting login ques. In fact, there were threads about it before I even logged in, but I did not get a que. This most recent time, I go to log in a still no que. So is this just because I have a LT sub, or are the ques gone?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
01-30-2010, 05:19 PM
I didn't have a queue either when I tried to login when people said they were getting queues.

But I'm not lifetime.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
01-30-2010, 05:20 PM
I didn't have a queue either and I do not have a lifetime sub. I have always gotten right in every time I tried to log on (except when the server is down, of course).
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
01-30-2010, 05:23 PM
Quote:
Originally Posted by Mystyrys View Post
I didn't have a queue either and I do not have a lifetime sub. I have always gotten right in every time I tried to log on (except when the server is down, of course).
Same except I have lifetime. Couple folks in my fleet don't have lifetime and zero queue for them as well. I have no idea what the folks are talking about a queue.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 06:59 AM.