Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 21
01-30-2010, 05:11 PM
Yep, one more try and then if there is no news or announcement its back to ME-2 for me.

I'm going to continue (whether its rational or not) to have faith in Cryptic until head start is over,

If these issues are not fixed by then, at that point Ill become ticked off.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 22
01-30-2010, 05:11 PM
Exact same thing. Got in, got stuck in a loading screen, restarted, now stuck in "Retrieving list of characters."

And this is just the head start. Imagine the absolute chaos that is going to ensue on Tuesday.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 23
01-30-2010, 05:11 PM
YAY!!!! Good we all are then, and it's not just something I might have done or some stupid connection thing.

I am in the USA.

Coolio. Well I guess I should do some work then lol.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 24
01-30-2010, 05:12 PM
I had just created a toon and was logging in the first time when I got the ominous Server not responding message and then was sent back to the "Retrieving Character List" screen where patience goes to die.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 25
01-30-2010, 05:12 PM
You didn't think "headstart" was real gameplay did you????

Headstart was a fancy name for another Beta step, c'mon people!

This is still Beta, it is just called "headstart" instead. And there won't be a wipe at the end (supposedly).
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 26 Gonna get worse
01-30-2010, 05:12 PM
If they can't handle the prestart load, how bad is it going to be when it goes live? This is what happens with poor planning. Making a crappy game and trying to ride out their faults on name recognition.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 27
01-30-2010, 05:13 PM
i got it loaded!
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 28
01-30-2010, 05:13 PM
Same here first got stuck while switching zones so I figured client restart to fix it and now stuck at that msg. too.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 29
01-30-2010, 05:13 PM
First It wasn't moving any inventory around between my crew when I moved it. So, I was going to log back in. I got stuck on the same thing. Now even the forums are taking forever to load. It took me 2 minutes just to load this topic
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 30
01-30-2010, 05:14 PM
Quote:
Originally Posted by adigregorio View Post
You didn't think "headstart" was real gameplay did you????

Headstart was a fancy name for another Beta step, c'mon people!

This is still Beta, it is just called "headstart" instead. And there won't be a wipe at the end (supposedly).
Im kind of inclined to agree with that statement.

I also want to see Earth accesible come the 2nd.

STAT please. :p
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 07:46 PM.