Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
Lieutenant
Join Date: Aug 2012
Posts: 52
Ok, you have the SOrt by labels back in, but they are not functioning properly

Sort by Unit Price, for instance, sorts by # of items. Not unit price per item.
Tradik - FED | S'Kard - KDF | Taev - ROM Omega Family Fleet
Captain
Join Date: Jan 2013
Posts: 2,283
Price Per Unit sorting is now translated, but returns complete gibberish as results, with no actual ordering by price per unit.
Commander
Join Date: Jun 2012
Posts: 375
# 3
11-14-2013, 12:12 PM
Yes, the labels are now ok, but they dont sort properly the items. For example, descending expire time then name dont work at all, showing the same items since S8 launch.
Bran please, the devs should chek this problem!
Let us know!
| CSI - Confederazione Stellare Italiana | @NandoPC |
Republic Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 85
# 4
11-14-2013, 02:01 PM
Yep. I definitely know Sort by Price per Unit is borked because I use it a lot on the Exchange. Please get this fixed promptly because it's insanely difficult to find the lowest unit price at the moment.
Commander
Join Date: May 2013
Posts: 287
We can see the text for Price per Unit now, but it still isn't sorting by Price per Unit like it did before S8 update.

-- Smoov
Captain
Join Date: Jun 2012
Posts: 636
We originally thought the presence of [untranslatable] in the exchange filter table was the bug in question, but that's been fixed now. The exchange still doesn't sort by price per unit. It seems to sort by quantity and date listed, in descending value (greatest quantity of units, by date, next greatest quantity of units, by date, so on and so forth).

Sort by price per unit seems to have died. Might want to be a priority fix. (and while you're at it, fix all the other sorting modes that don't actually work.
Lieutenant
Join Date: Sep 2013
Posts: 55
Since the update it seems like sort by price per unit on the exchange isn't working right.

As you can see there are several 10 lot items listed ahead of the 70,000 price that are higher, when it is suppose to be lowest to highest.

http://i105.photobucket.com/albums/m...1/Untitled.jpg
Ensign
Join Date: Jun 2012
Posts: 26
# 8
11-15-2013, 12:58 AM
I am seeing the same problem.. when I try to sort by price per unit the list I get seems totally random..
Captain
Join Date: Jul 2012
Posts: 778
# 9
11-15-2013, 01:09 AM
Same here.

Except its not random. It's sorting by stack size, largest to smallest.
Ensign
Join Date: Oct 2013
Posts: 23
# 10
11-15-2013, 03:05 AM
Yeah, seeing the same. The stack size seems to be the only thing sorting correctly, but as the title says... "Sort by price per unit" so it's not sorting correctly. The stack size is not important, the price per unit is. So, to clarify for any cryptic guys seeing this post: the outcome of the total price divided by the stacksize should be the sorting order from lowest to highest

Last edited by larphoid; 11-15-2013 at 03:07 AM.
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 04:52 AM.