Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
Commander
Join Date: Sep 2012
Posts: 317
# 71
11-16-2013, 05:52 AM
Yep, same here. I had to remove them from their slots then put them back in before they would even appear on my abilities list to slot them on my trays.
Captain
Join Date: Jun 2012
Posts: 5,672
# 72
11-16-2013, 10:47 AM
After a small break from STO and came back recently, I noticed this while doing CE that my Aux Batt disappeared off the tray. Scoured my abilities with the "P" key and it wasn't there at all despite over a dozen still on the ship devices.

Cryptic's Development Philosophy for the KDF & PVP
Commander
Join Date: Mar 2013
Posts: 292
# 73
11-16-2013, 11:44 AM
Having the same issue. Weapons batteries disappear from the tray.
Commander
Join Date: Apr 2013
Posts: 287
# 74 Weapons Battery Drops From Tray
11-16-2013, 12:51 PM
Ive noticed since that of the latest patch, the when i enter combat and go for a Weapons Battery in Space, it is missing from the tray UI. If i remove it from my ship tray box and take it out and back in and then place it in the correct location for the UI combat, it stays but when i enter combat is there but it wont show up.
Commander
Join Date: Apr 2013
Posts: 287
# 75
11-16-2013, 12:52 PM
Ive noticed since that of the latest patch, the when i enter combat and go for a Weapons Battery in Space, it is missing from the tray UI. If i remove it from my ship tray box and take it out and back in and then place it in the correct location for the UI combat, it stays but when i enter combat is there but it wont show up.
Rihannsu
Join Date: Aug 2012
Posts: 519
# 76
11-16-2013, 02:46 PM
No Hypos, no fun. Hopefully they shall fix it with the next patch.
__________________
[Combat (Self)] You lose 6549 (7572) Cold from the torment of the underworld.

In-game handle @Janetza
Lieutenant
Join Date: Nov 2013
Posts: 30
# 77
11-16-2013, 04:49 PM
Have this problem too and it's made me so fusterated.
Glad I'm not the only one.
Captain
Join Date: Jan 2013
Posts: 964
# 78
11-16-2013, 05:04 PM
I find it hard to find time to re-tray (in a fight), and w/o batteries, well..... serious nerf. The sooner they fix this, the sooner I stop joking about shooting blanks.
Ensign
Join Date: Dec 2012
Posts: 6
# 79 battery glitch
11-16-2013, 05:54 PM
I have the same experience. I equip my weapons batteries on my tray but I only get to use them once before they disappear. This does not happen to my shield batteries.
Captain
Join Date: Nov 2012
Posts: 5,157
# 80
11-16-2013, 06:09 PM
Yo branflakes, any updates?

Quick edit...
Could you ask the team to link batteries/consumables to inventory or vastly increase the charge amount.

Thanks buddy
Chive on and prosper, eh?

My PvE/PvP hybrid skill tree
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 03:12 PM.