Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
...after 15 minutes of play, 10 minutes of trying to log in. I'm stuck at Connecting to the account server... which seems to time out right at 120 seconds

If anyone knows a way to get me into this game, please PM me. I would like to play again.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
01-30-2010, 08:42 PM
The game is quite laggy and stable atm.

Even if you do get in, the lag is annoying. Heck, I saw my ship explode 3 times on the same death.

I logged off so I can let most of European players finish their playtime so I have less lag later.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
01-30-2010, 08:44 PM
New bug for me tonight, invalid password !!!

got booted from game, try to log back and got this nice new message, " invalid pass word "

oh well
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
01-30-2010, 08:46 PM
Quote:
Originally Posted by Peter_Robinson
The game is quite laggy and stable atm.

Even if you do get in, the lag is annoying. Heck, I saw my ship explode 3 times on the same death.

I logged off so I can let most of European players finish their playtime so I have less lag later.
Thus why there was a thread in beta for more servers since Cryptic's 1 server can not handle the amount of people
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 11:33 PM.