Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Servers Down?
01-30-2010, 07:54 PM
I've been snowed in for 2 days and wanted to get in some good STO play...but alas, every time I enter my ID and password, it goes from Servers Online to Servers Offline. I am entering my third day of not being able to get in. I've searched the forums for the answer with no luck.

It also says ACCOUNT ERROR, CONTACT BILLING SUPPORT.

Thanks,
Brian
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
01-30-2010, 08:08 PM
do yo have head start as that sounds like your trying to use a Open beta account
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
01-30-2010, 08:16 PM
Quote:
Originally Posted by mrtoken View Post
do yo have head start as that sounds like your trying to use a Open beta account
I have a closed Beta account...
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
01-30-2010, 08:17 PM
Do you have pre-order listed under your account?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
01-30-2010, 08:19 PM
Quote:
Originally Posted by alreya
Do you have pre-order listed under your account?
No, I sure don't...do I need one now?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
01-30-2010, 08:21 PM
Only paid pre-orders are in head-start. That's why you're getting that error message, I think.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 02:12 PM.