Go Back   Star Trek Online > Information and Discussion > Star Trek Online General Discussion
Login

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
Lost connection to server when i was loading a mission, now i have been stuck at the retreiving the charater list for closing on 20+ minutes, any one else having this issue or is just at my end? Want to make sure- Thanks
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
01-30-2010, 05:15 PM
You're not alone. When the server was down a few hours ago I left to play ME2. Came back and now I'm stuck at... okay, not stuck anymore. Finally got to the character selection screen after leaving it at retrieving list of characters for 10 minutes. Odds of me actually getting in and staying in though?... Not very high.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
01-30-2010, 10:46 PM
same


my god this is rediculous

i mean how unprepared can you be as a company




Achuta
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
01-30-2010, 10:50 PM
Yeah, I'm having this issue, too. Not just sporadically, either. It seems to be consistently stuck on this screen when I log in. I noticed it after I created my second character, played almost through the intro (got to the point where I was chatting with each of my potential bridge officers, got disconnected from the server, and it has been stuck there ever since.

Anyone have any similarities?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
01-30-2010, 10:52 PM
Yeah im stuck too... got booted out mid mission trying to beam back to my ship... now stuck.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
01-30-2010, 10:52 PM
This has happened to me as well.
Being stuck on the retrieving character list for a while.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
01-30-2010, 10:57 PM
Same here...ah well, been pretty good headstart so far, even given the pronounced server instability issues.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
01-30-2010, 10:57 PM
Yup, seems somebody tripped over the power cord again at the server park!
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 9
01-30-2010, 10:57 PM
ANY SOLUTION FOR THIS ? Really im sick to being ***** by the screen "Retriveing list of characters ",c`mon guys do something with this issue,if anyone find a solution for this please post it
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 10
01-30-2010, 10:58 PM
Stuck as well. Maybe some bad company 2 for a while. Ill check back later...
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 02:17 AM.