Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Jul 2012
Posts: 126
Ok I decided against better judgement to come back to a game that I loved yet realized that it was going to become an expensive habit.


Now on the exact same computer I was running at the end of Season 5 / Start of Season 6 the game refuses to run or takes AGES to load. I get to the loading screen that says Legacy Of Romulus and BAM! CRASH!. If I make it to the main menu past the login screen and do ANYTHING IN OPTIONS " such as trying to adjust video quality it crashes.


No hardware changes have been made but since the last time I played and this is baffling.

Nothing explains this crash and it's a damn shame too I was getting ready to waste an asstonne of money on new ships and those silly little keys.


I'm frustrated I love STO and DAMMIT JIM! I WANNA PLAY!

Opening a lockbox is like using a public restroom when u gotta poo.
You are just hoping nobody blew on the seat or that all the toilet paper is gone.
Captain
Join Date: Jan 2013
Posts: 1,156
# 2
11-17-2013, 04:15 PM
Deaftrav gestures to the gates where the mobs of Lepers try desperately and in vain, to gain entry within Season 8

http://sto-forum.perfectworld.com/sh...d.php?t=911391
Lt. Commander
Join Date: Jan 2013
Posts: 158
# 3
11-17-2013, 07:38 PM
It's good you quit the game. If it is not fixed soon, I'm quitting too.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 02:42 PM.