Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
So I claimed my capacitor and equipped it on my ship. I did this while in Sector space. I exited sector space to enter a system and the capacitor disappeared from the tray. It is not in my inventory. Anyone else experience this?

I sent in a bug report, but have not had a reply yet.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
02-03-2010, 10:22 AM
They could be toying around with the code for the capacitor as those of us who bought our copy at Best Buy never received one, while others did; and now, it is disappearing for some.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
02-03-2010, 10:35 AM
this happened to me with a new blue engine. it seems the server does not do a save when equipping new gear, and if you get a brief "server not responding" when on the loading screen, it reverts your ship to the last saved version
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
02-04-2010, 07:55 AM
I had this problem last night. It is a bit different for me though. I claimed it. Equipped it. I used it in several battles. I had it when I got Transwarped back to Earth. I had it when I docked. Some time after I left Spacedock and got back out into space, my ship reverted to a previous layout, my Red Matter Capacitor is completely missing (no longer in the equipment slot on my ship) and missing from my hotbar.

I think this is likely related to the long-standing bug where things randomly get removed from your equipment/settings. For instance, my Rifle-Butt/Palm Strike button keeps vanishing from my hotbar. I have to put it in every single time I go to an Away Team. This is getting ridiculous...
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
02-04-2010, 08:14 AM
Quote:
Originally Posted by kurataigiere
I had this problem last night. It is a bit different for me though. I claimed it. Equipped it. I used it in several battles. I had it when I got Transwarped back to Earth. I had it when I docked. Some time after I left Spacedock and got back out into space, my ship reverted to a previous layout, my Red Matter Capacitor is completely missing (no longer in the equipment slot on my ship) and missing from my hotbar.

I think this is likely related to the long-standing bug where things randomly get removed from your equipment/settings. For instance, my Rifle-Butt/Palm Strike button keeps vanishing from my hotbar. I have to put it in every single time I go to an Away Team. This is getting ridiculous...
I posted about this yesterday and nobody replied... I lost my Red Matter, pre-order turret, and NX title and my tickets have not been answered. Very strange how my ship reverted when I zoned... Unfortunately I have not been able reclaim any of it because it thinks I've got it.

However, I have tickets from the first hour of head-start that have no reply as well...
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
02-04-2010, 08:58 AM
Quote:
Originally Posted by pyro9219 View Post
I posted about this yesterday and nobody replied... I lost my Red Matter, pre-order turret, and NX title and my tickets have not been answered. Very strange how my ship reverted when I zoned... Unfortunately I have not been able reclaim any of it because it thinks I've got it.

However, I have tickets from the first hour of head-start that have no reply as well...
They may be backed up with reports of this sort of bug. *sigh* We warned them.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 11:14 AM.