Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
I was having a problem doing away missions on the planet surface, and the GM told me "tough ****" and that it was beta, and that since i wasnt a lifetime sub i didnt get "premium" help.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
01-31-2010, 04:03 PM
Quote:
Originally Posted by krunkwizard View Post
I was having a problem doing away missions on the planet surface, and the GM told me "tough ****" and that it was beta, and that since i wasnt a lifetime sub i didnt get "premium" help.
They kind of have bigger issues to deal with at the moment than you having problems with away missions. I don't agree with how rude he or she was to you but come on
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
01-31-2010, 04:05 PM
There is no way a Cryptic employee told you though ****...no way. You are just a peeved off troll who wants to cause more trouble. Loser.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
01-31-2010, 04:07 PM
Quote:
Originally Posted by krunkwizard View Post
I was having a problem doing away missions on the planet surface, and the GM told me "tough ****" and that it was beta, and that since i wasnt a lifetime sub i didnt get "premium" help.
I call shenanigans..... Unless you have the entire transcript (as well as what you said), your claim is nothing.

And, if you think it's "funny" to make such an accusation, in public, I honestly hope the forum GM's bring the ban hammer down hard.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
01-31-2010, 04:09 PM
That's a pretty serious accusation you're flinging there mister.

Screen shot or it didn't happen tbh.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
01-31-2010, 04:09 PM
Quote:
Originally Posted by krunkwizard View Post
I was having a problem doing away missions on the planet surface, and the GM told me "tough ****" and that it was beta, and that since i wasnt a lifetime sub i didnt get "premium" help.
Provide a screenshot, otherwise BS.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
01-31-2010, 04:10 PM
there should be a price on the head of people like you... god damnit
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
01-31-2010, 04:10 PM
Should have immediately screen capped, no doubt in my mind that had you done so that employee would have never done so again.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 9
01-31-2010, 04:11 PM
Quote:
Originally Posted by krunkwizard View Post
I was having a problem doing away missions on the planet surface, and the GM told me "tough ****" and that it was beta, and that since i wasnt a lifetime sub i didnt get "premium" help.


I hope you realize, child, that there is not one person, not even the nerd-ragers, that will believe that load of ****.


*edit*


I stand corrected.....apparently there is an idiot out there that would believe you.

Quote:
Originally Posted by DarKnight6 View Post
Should have immediately screen capped, no doubt in my mind that had you done so that employee would have never done so again.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 10
01-31-2010, 04:11 PM
Is there even a way to screenshot this game WITH the ui showing?
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 11:44 AM.