Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
Just something I noticed about what's being claimed as the "official" bridge trailer, Found here:
http://www.youtube.com/watch?v=mVkqmcgQeAg

Anyone know why in that trailer it shows what appears to be the 3D image of outside your ship, yet ingame it's a similiar to a jpeg low-quality 2D image?

The other trailer we all should be familiar with may be an actual cinematic rather then ingame graphics, hard to tell as it's designed to appear as ingame. But the planets actually have shading (ie, side of planet not facing the sun is dark as it's meant to be)
http://www.youtube.com/watch?v=U3Ug52fz5_k

Wish the suns in each system were actually an object rather then a 2D image, would be easier to code the shading from the object rather then a point in the 2D image. Not to mention give the feel of space the game is missing in some parts.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
01-31-2010, 10:59 AM
Your reasoning is sound on that first video. I wonder why it's not like that for us? Maybe they took it out to make the bridge more stable?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
01-31-2010, 11:01 AM
Quote:
Originally Posted by AdmiralMichael View Post
Your reasoning is sound on that first video. I wonder why it's not like that for us? Maybe they took it out to make the bridge more stable?
Or perhaps it is an upcoming 'test' version of the bridge.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
01-31-2010, 11:03 AM
Quote:
Originally Posted by Natsuki
Or perhaps it is an upcoming 'test' version of the bridge.
That would be cool.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
01-31-2010, 11:03 AM
It's possible, the reason I question it is because during OB it was just a blank black screen. After several suggestions they then changed it to the 2D image we see today. I haven't seen Cryptic mention anything else about it as of yet.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
01-31-2010, 11:08 AM
It may also be that bridge designs you get with later ships will have this feature. I don't recall seeing it in my Tier I or Tier II vessels in beta. I did have a Tier III but I didn't have a chance to test out the bridge in beta.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
01-31-2010, 11:18 AM
I wonder if Cryptic would be willing to shed some light on the matter?
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 01:56 PM.