Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 31
01-31-2010, 12:41 PM
Quote:
Originally Posted by Minshara View Post
346 out of 701... queue started with... 346 of 346...

And for all those "stop whinning" folks out there...
Were paying for this... c
What then how come my queue says 1048 1477 I must be in the wrong bloody queue
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 32
01-31-2010, 12:42 PM
LOL...I was 800 of 1044...then all of a sudden 35 of 400..... and now 35 of 800 and just sitting there for the last 10 min.

I have been a big supporter of the devs....but I SURELY hope this isnt going to be the case come Feb 2.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 33
01-31-2010, 12:43 PM
345 out of 791 now

this is pretty hopeless...
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 34
01-31-2010, 12:44 PM
135 out of 806. After crashing out of game.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 35
01-31-2010, 12:44 PM
I think a que is a good idea...but not when you cant jump it if you crash.

My bf crashed out of game and ive been sitting in a mission for 35mins waiting for him to be able to log back in.

His que possition is jumping around like crazy...its going from 82/980 to 452....there are some serious bugs in the programming there.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 36
01-31-2010, 12:45 PM
You queue position is 730 out of 880 how many time?? need waiting??

I leave fron **** for the stupids queue, i dont pay for waiting..more servers or more capacity .

sorry badly english.

Now all never logout..al afk.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 37
01-31-2010, 12:46 PM
345 out of 854

And if what everyone is saying is right...
I log on about an hour from now only to be kicked and end up in the back of the queue again.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 38
01-31-2010, 12:46 PM
636 out of 1590. was 636 went and showered and had lunch and now im 626. They should have anticipated this many subscibers. Someone dropped the ball.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 39
01-31-2010, 12:48 PM
Screen changed... all it says now is Queue position: 345

To many must have started to feel hopeless with the digits on the right counting up all the time.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 40
01-31-2010, 12:48 PM
LOL. They changed the message to only show your number, not the total in the queue as well. It's taken 10 minutes to go from 404 to 398.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 03:55 AM.