Go Back   Star Trek Online > Information and Discussion > Star Trek Online General Discussion
Login

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 61
01-31-2010, 02:38 PM
Quote:
Originally Posted by Jason_Sykes
Well, if the queue is ridiculous they can just take the servers down completely, you know.
It ends up being the same.
today i was hardly able to play at all ...
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 62
01-31-2010, 02:39 PM
Quote:
Originally Posted by Jason_Sykes
Well, if the queue is ridiculous they can just take the servers down completely, you know.
Taking the servers down to fix it, WOULD be the better option.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 63
01-31-2010, 02:40 PM
WOW 2124 its getting better and better.
Do we win something if we are like number 5000 in the queue?
What is the capacaity of this servers anyway?
And how many do they have?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 64
01-31-2010, 02:41 PM
Quote:
Originally Posted by Hand_of_Fate View Post
Considering people preordered to play in head start, if they took them down they could be opened up to lawsuits and such.

Its not "if the queue is ridiculous".

It IS ridiculous, and needs to be fixed.
LOL, that's right huh, that was their huge push Pre-order "now" and get in on our Head Start feature. I feel bad for people who dropped the pre-order cash just for the head start. I pre-ordered for the cool collectables, but you know down the line the game is going to go down in price, like all games.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 65
01-31-2010, 02:41 PM
Quote:
Originally Posted by Hand_of_Fate View Post
What is this fracking nonsense?

You have everyone on one game server, the game isn't even released yet to have that high a population yet, and we've got queue's almost a 1000 people long?

What exactly is it I'm paying for at this point?
900! Mine was over 2000!

And i was 1350 for over 30minutes. Then I relogged, was in position 24, and then within minutes I was in.

Relog, the queue is screwed up.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 66
01-31-2010, 02:41 PM
Quote:
Originally Posted by Dryx
Welcome to the Queue Continuum. Mwuhahahahah
Hehehe I like it
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 67
01-31-2010, 02:42 PM
Anyone having an issue that after queueing for so long it randomly takes you back to the login screen and you have to requeue?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 68
01-31-2010, 02:42 PM
Quote:
Originally Posted by Vloren
Anyone having an issue that after queueing for so long it randomly takes you back to the login screen and you have to requeue?

Sheesh that would surely sucketh!
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 69
01-31-2010, 02:44 PM
Quote:
Originally Posted by geofftillman View Post
okay we have a ridiculous number of posts whining because the game doesn't have a Queue. So the Devs put a Queue in and not we have a ridiculous number of posts whining because they put one in. You whiners just can't be pleased no matter what the Devs do for you.
They aren't whining about the que, they are ****ed that servers are over capacity at a limited head start, before the majority of the people even get here. In all honesty, cryptic did totally screw a pooch on this. This has been a problem since the last 2 weeks of closed beta. So it is NOT a release day issue. This was KNOWN. And yet... nothing or something totally inadequate was done....

...shocker...
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 70
01-31-2010, 02:44 PM
yup i have worst part of it

i get different positions in the Queue.. lol
never the same number or last number always random
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 07:14 PM.