Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 11
01-31-2010, 12:54 PM
LMFAO.... got through the 30 mini que..... SERVER NOT RESPONDING..... LMAO
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 12
01-31-2010, 12:54 PM
Quote:
Originally Posted by MrWinkie View Post
LMFAO.... got through the 30 mini que..... SERVER NOT RESPONDING..... LMAO
Me as well.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 13
01-31-2010, 01:00 PM
Quote:
Originally Posted by MrWinkie View Post
LMFAO.... got through the 30 mini que..... SERVER NOT RESPONDING..... LMAO
me too..but as i read this I just got in with the message Saying I've been idle 10 minutes and at 15 minutes I will be kicked! lol


edit: now in mission and got kicked with SERVER NOT RESPONDING
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 14
01-31-2010, 01:17 PM
Mine started a t147 of 147, now it reads 114 our of 827.... this is stupid
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 15
01-31-2010, 01:26 PM
I'm 19 out of 177 but my friend, who logged in before me and is still in the queue, is 906 out of 978? How the hell is that possible?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 16
01-31-2010, 01:30 PM
I understand you are busy my Cryptic friends, but could you so kindly respond to this thread and tell us why some of us have to wait while others do not. I'm not going to flame or make idle threats, I just think that an explanation should be given and that I shouldn't have had to ask for it.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 07:11 AM.