Go Back   Star Trek Online > Feedback > Fleet System and Holdings
Login

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 102
# 11
12-09-2013, 11:23 AM
Quote:
Originally Posted by amoroxic View Post
This happens because you bought all three doff assignment slots from the third tab, and by chance your last store that you opened makes you default to the third store tab, thus when you try to open it it has nothing to show you and resets. As a workaround, open another store, eq. console store, switch to the first tab and reopen the commodities store, this will default you to another tab. Hope that helps. It's a KDF bug, don't hope for a fix anytime soon, it is like that since s7.
Yes, this is what is happening. Happens to me, too.
Commander
Join Date: Aug 2013
Posts: 387
# 12
12-09-2013, 11:34 AM
Quote:
Originally Posted by pokersmith1 View Post
My eyes, oh my eye!!!

OP, please consider reformatting
Thats the point, is is pointing out the loop its in....
Commander
Join Date: Apr 2013
Posts: 286
# 13
12-09-2013, 11:38 AM
this happened to me a few times, I position my mouse over the commodities tab on the left side and click as fast as possible when pressing F for back.. if I click fast enough it opens the tab for me. Hasn't happened for awhile though.

Your Javelin deals 125417 (89066) Disruptor Damage(Critical) to Tholian Recluse. > lol
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 09:05 PM.