Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
Survivor of Remus
Join Date: Jul 2012
Posts: 334
# 21
12-05-2013, 11:58 AM
Yeah, it's somewhat messed up still. I imagine this was the bug they were rushing to sort out.

I did eventually get out of the loop without having to quit the game, though took alot of clicking, lol.

Peacekeeper High Command
Bylar Crais - Zelbinion IV
Scorpius - R.R.W. Kharibdyss
Former PWE Community Team Lead
Join Date: Jun 2012
Posts: 9,046
# 22
12-05-2013, 12:00 PM
We're investigating -- thanks for the reports!

Cheers,

Brandon =/\=
Brandon "BranFlakes" Felczer | Former Community Team Lead for Perfect World Entertainment
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 142
I've experienced several bugs in the winter wonderland.

First. The race around winter wonderland. I failed my first attempt. When i restarted the race, and got selected to start it over again, I didn't get transported to the starting line and failed the race again and again.

Second. I had some epohs from last year. I exchanged them for 200 mark boxes. However, when I went to open the boxes, they did not contain 200 marks. They only contained 100 marks each.

Third. I tried to enter the gingerbread thing, and i didn't get transported anywhere. the queued message appeared and then, nothing happened. A friend that did get in said he got bounced out.

So, far the only thing that worked was the pie eating contest ... yah ... looks like I'm going to sit this out for a bit.
Rihannsu
Join Date: Jun 2012
Posts: 3,711
# 24
12-05-2013, 12:08 PM
i think its when two players try to join together?

ive had two failures and 2 successes.

House of Cards - Lvl 46 Fed mission
Starfleet Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 1,494
# 25
12-05-2013, 12:08 PM
I won the race and there were no flags to collect or any other ways to collect my prize.

Considering that the maintenance went for 2 hours longer than it should have you think they'd get it right.
Starfleet Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 1,494
# 26
12-05-2013, 12:09 PM
Considering maintenance went so much longer than it should have you'd think they could get it right.
Ensign
Join Date: Sep 2013
Posts: 1
# 27
12-05-2013, 12:13 PM
same bug for me as well grr so annoying

(Couldn't get map names from map manager) every time i try to join the map

Last edited by adshadow; 12-05-2013 at 12:26 PM.
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 6,016
# 28
12-05-2013, 12:14 PM
HOLY SMOKES! What an annoying thing.

Do some texting next time Cryptic!
NO to ARC!

Season 9.5 = STO's NGE is Here! Welcome to the Grind!

New Crafting = It's not Crafting, is an overblown Reputation System.
Former PWE Community Team Lead
Join Date: Jun 2012
Posts: 9,046
# 29
12-05-2013, 12:14 PM
Thanks for the report! I've passed these along.

Cheers,

Brandon =/\=
Brandon "BranFlakes" Felczer | Former Community Team Lead for Perfect World Entertainment
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 466
# 30
12-05-2013, 12:15 PM
I get the admin map error, then it kicks me to the login screen. Not good
So, I am sitting alongside a Caitian Atrox Carrier at Earth Spacedock, and I think to myself "Man, that ship has a lot of windows".

Then it occurs to me that it makes a lot of sense, because cats love to sit in windows.
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 04:32 PM.