Captain
Join Date: Aug 2013
Posts: 4,558
# 1 Any news on the (0,0,0) bug?
04-02-2014, 03:35 PM
Can't advance a mission in preview mode because a very slow mob got affected by the bug that makes mobs in preview mode vanish and appear at (0,0,0), which on the map I'm using is inside a gas giant.

Mission "Emendatio Erratarum Veterum" ST-HEXDUWK8P, map "Omega Sagittarius 247 System". It's now happening in a prefab map (Andoria System), which is new behavior.

It'd also make things a lot easier to deal with if the "kill mob" console command satisfied kill objectives.

EDIT: Proved part of OP wrong and removed it.
Vadm. Kanril Eleya, U.S.S. Andraste, Strike Team Alpha

Useful Links for Foundry Writers | "Bait and Switch" -- Fed Foundry project, Part 1 rewards-qualified!
Say no to Arc! STO standalone installer

Last edited by starswordc; 04-02-2014 at 03:39 PM.
Survivor of Romulus
Join Date: Sep 2012
Posts: 3,086
# 2
04-02-2014, 03:42 PM
If you're in the story listing, click on the next objective. In the bottom menu you'll see two icons appearing; a play button and a trashcan.

If you press the play button, the preview mode *thinks* you've already done the tasks before the one you've selected.
^^ I am Stoutes, and I approve of my message ^^
Captain
Join Date: Aug 2013
Posts: 4,558
# 3
04-02-2014, 03:46 PM
Quote:
Originally Posted by stoutes View Post
If you're in the story listing, click on the next objective. In the bottom menu you'll see two icons appearing; a play button and a trashcan.

If you press the play button, the preview mode *thinks* you've already done the tasks before the one you've selected.
Good to know, thanks.
Vadm. Kanril Eleya, U.S.S. Andraste, Strike Team Alpha

Useful Links for Foundry Writers | "Bait and Switch" -- Fed Foundry project, Part 1 rewards-qualified!
Say no to Arc! STO standalone installer
Lt. Commander
Join Date: Dec 2012
Posts: 221
# 4
04-02-2014, 04:26 PM
only advice I can offer is to publish the mission if wanting to test combat.
Captain
Join Date: Aug 2013
Posts: 4,558
# 5
04-02-2014, 08:01 PM
Quote:
Originally Posted by i8472 View Post
only advice I can offer is to publish the mission if wanting to test combat.
Yeah, I know. Hardly the first time I've seen it (although I've never before seen it on a map that didn't start out blank). I just keep hoping that a fix is in the pipeline.
Vadm. Kanril Eleya, U.S.S. Andraste, Strike Team Alpha

Useful Links for Foundry Writers | "Bait and Switch" -- Fed Foundry project, Part 1 rewards-qualified!
Say no to Arc! STO standalone installer
Survivor of Romulus
Join Date: Sep 2012
Posts: 3,086
# 6
04-03-2014, 01:36 AM
Quote:
Originally Posted by starswordc View Post
Yeah, I know. Hardly the first time I've seen it (although I've never before seen it on a map that didn't start out blank). I just keep hoping that a fix is in the pipeline.
Soon TM (also my fleetname )
^^ I am Stoutes, and I approve of my message ^^
Cryptic Studios Team
Join Date: Aug 2012
Posts: 1,050
# 7
04-03-2014, 01:15 PM
I have nothing to report, sorry.
Captain
Join Date: Jun 2012
Posts: 547
# 8
04-03-2014, 02:56 PM
Thank you for letting us know and keeping track of it.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 11:22 PM.