Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Shipname
02-01-2010, 05:26 AM
I am mad...
I cant name my ship same. I want for example the U.S.S. Scientific NCC-98765 and U.S.S. Scientific NCC-98765-A... in Open Beta i named the Ships Scientific and SCientific (see the first two letters). Now i can't do this.

Make it sure that we can name our ships so if the Registry is a other or has an letter behind.

Regards
Cpt. Jean Tiberius Garrett.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
02-01-2010, 05:41 AM
USS fishfingers.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
02-01-2010, 05:46 AM
If you want to keep the name you have to get rid of your old ship (go to select ship NPC and select destroy) you can't keep names from old ships you own any more
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 09:40 PM.