Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 alt+tab = cblack screen
02-01-2010, 05:44 AM
IT's just me, or you can't alt-tab from this game? Jumping out to desktop is seamlesss, but when tabbing back, all I get is black screen. Is there any solution, or one of my favourite MMO function is disabled?

If so, then maybe ingame browser, like Eve could be introduced?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
02-01-2010, 05:50 AM
Are you playing Fullscreen or Windowed?

Works perfect for me in Fullscreen.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
02-01-2010, 05:55 AM
full screen alt-tab works ok for me too, but it can take 1 or 2 minutes for STO to re-appear

if your system ram is bellow 2gb and/or you have a low amount of graphics ram alt-tabbing could take longer
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
02-01-2010, 06:23 AM
Quote:
Originally Posted by Diamondillium
full screen alt-tab works ok for me too, but it can take 1 or 2 minutes for STO to re-appear

if your system ram is bellow 2gb and/or you have a low amount of graphics ram alt-tabbing could take longer
Ah... having to wait Well, hoped that with 5870 and 6gb of OCed ram it will be faster Thanks for solution guys
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
02-01-2010, 07:01 AM
Quote:
Originally Posted by MorgothPl View Post
Ah... having to wait Well, hoped that with 5870 and 6gb of OCed ram it will be faster Thanks for solution guys
Try running it in "Window Maximized" mode. It works seamlessly for me that way. In fullscreen mode I can't even alt-tab... let alone come back.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 03:47 AM.