Go Back   Star Trek Online > Support > Graphical and Sound Issues
Login

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
01-31-2010, 07:58 PM
I run this program called GameBooster that shuts down all the programs i don't need on. It also turns vista to basic which has tearing on windows that i open. So what i'm trying to say is that when i logged into STO and started to play i noticed tearing, i figured out that i was running in windowed mode once i switched to full screen in the game it went away. Hopefully this helps.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
02-01-2010, 03:02 PM
Quote:
Originally Posted by castout85 View Post
What gives? Any ideas?
Today when I logged in the game was actually using my video card settings instead of the game overiding the control panel. Looks like VSYNC is working now. I've also noticed a performance loss even with VSYNC OFF again. At least they still working on it. I have to set everything to lowest to do fleet battles and single player stuff I can have at medium to low settings. Need more optmization in many zones and some environmental effects will down right kill your fps. Overall this game needs a few performance passes unless your running on anything but high end newer hardware.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 05:26 AM.