Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Slow loading/Transfers
02-01-2010, 04:30 PM
I'm continuing to have issues of slow loads when changing areas. It's alot worse during high use times. But even later at night I'm stuck watching load screens.

What kills me is my wife is sitting next to me playing on a slighly older and slow machine and we'll enter the sector at the same time. She loads immediatly and I'm at the load screen for two to three minutes. So it's not server or internet lag.

I've updated everything I can think of and changed as much as I could to mirror her machine. But still i see watching the load screen.

If anyone has an idea of what I could check next or try. I would greatly appreciate it!
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
02-01-2010, 05:01 PM
I havent been able to play all Sunday or Today, I've tried in off hours, in wee hours of the mornings, even now. The loader sticks at about 3/4ths of the way and that's all she wrote, apparantly.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
02-01-2010, 07:18 PM
Mine sticks on entering SOL system. I haven't figured out yet how to get in. It stuck there yesterday and I haven't been able to escape this black hole yet.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
02-01-2010, 07:51 PM
Exactly the same issue.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
02-01-2010, 08:08 PM
I am trying to login, it says SOL System top left loads to 3/4 and just hangs there.. WHAT THE HELL!!

it was working last night.... HELP!!!
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
02-02-2010, 08:54 AM
SOMEONE PLEASE HELP! I just un-installed, re-downloaded and re-installed the game and am still stuck in the load screen when i try to login... stupid sol system ughhhH!!!
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
02-02-2010, 09:13 AM
Yep same here stuck on loading Sol system.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
02-02-2010, 09:48 AM
both my guys are stuck on the sol loading screen one since friday and my borg one for over 3 hours now
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
I think it has to be a traffic problem with Sol System, but I'm logging into it. If it's instanced, maybe if ya auto queue people for the lowest pop instance, or give us the option of picking the instance. Either Way Please look in on this, the 30 minute - infinity load times are getting a little nerve-racking.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 04:38 PM.