Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 31
02-01-2010, 06:24 PM
Quote:
Originally Posted by Cygnus-Dax View Post
Just evening it out a little
At least I was indirect, and mine wasn't really an insult, just an insenuation. I hardly see how being so direct with an insult is "evening" it out.

Although, if we want to be direct... your characters breast size is something that I find "unnecessary". :p
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 32
02-01-2010, 06:27 PM
Quote:
Originally Posted by MrBlinker
At least I was indirect, and mine wasn't really an insult, just an insenuation. I hardly see how being so direct with an insult is "evening" it out.

Although, if we want to be direct... your characters breast size is something that I find "unnecessary". :p
She wanted to go bigger. She said it would be OK since the gravity settings would be adjusted so as not to cause discomfort. I said no.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 33
02-01-2010, 06:28 PM
Quote:
Originally Posted by Cygnus-Dax View Post
She wanted to go bigger. She said it would be OK since the gravity settings would be adjusted so as not to cause discomfort. I said no.
I feel bad for your ships enertial compensators... with all that extra mass and all... must be taxing. :p

I'm willing to bet the OP didn't actually go to the NPC and switch his ship, and click set as current so now that we mentioned it he went and did it and feels like a total dip but doesn't have the kahonas to come back and say hes sorry...
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 34
02-01-2010, 06:29 PM
Quote:
Originally Posted by Neenos View Post
They respond back telling me its working as it should and it would be unfair to give me game play advantages. I can't get any evidence of this because I can't take any screenshots of the game!
1) That was a polite way of saying lrn2ply. It's not a bug, you just don't know what you are doing and they can't help you with that.

2) Anyone can take screenshots of this game if you play it in windows. The magical Print Screen button has been installed on your system for a reason.

Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 35
02-01-2010, 06:42 PM
Ron White would certainly be able to agree with the Developers and GM's in this game. One of my favorite quotes from him is, "You can't fix stupid".
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 36
02-01-2010, 06:53 PM
Quote:
Originally Posted by Neenos View Post
If they actually had GM abilities they would be able to see my character's rank and that he is Lt. Commander and that I went to ship requisition and selected an escort. Like I said I can't even take a simple screen-shot to prove my case. This is another screw up on their part.
And did you then go to the lower level of the shipyard to the NPC that has the interactable that says, "Select Your Ship?" Since you didn't mention this, I'm assuming you didn't. Asking in zone chat or doing a little exploring is usually more productive than submitting a GM ticket in any MMO I've been in, except in the case of actual bugs, which I don't believe is the case here.

Oh, and screenshots seem to work fine for me. I just use Print Screen then look in c:\program...\Cryptic Studios\Star Trek Online\Screenshots.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 37
02-01-2010, 06:55 PM
Quote:
Originally Posted by Sulda View Post
Ron White would certainly be able to agree with the Developers and GM's in this game. One of my favorite quotes from him is, "You can't fix stupid".
hahah too true!
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 38
02-01-2010, 06:58 PM
I'm not sure I understand the problem.

Did he somehow procure an escort before level 11? That would make sense.

Otherwise, I'd just say we've got some CSR reps who need better monitoring, because apparently they completely misinterpretted your problem.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 39
02-01-2010, 07:49 PM
Quote:
Originally Posted by MrBlinker
.... Did you go to the ship selecter NPC downstairs and select the escort and then in the bottom right hand corner click the button that says "Make Current" ?

I'm starting to doubt that you did.
I did see the button that says make current when I went to the shipyard, but I could not make my new escort ship the default because it was not listed, only my light cruiser was listed. And for those of you who can't read I already stated that I received the escort at Lt. Commander, and not at Lt. level 11. Like I also said before, I see the ship within the character screen where you assign skills and such but it did not show up when I go to the shipyard.

Its all moot now,I'm responding now because I hope someone will remember this thread when they reach commander, captain or admiral and find themselves in the same situation, only to have Cryptic tell you its working fine.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 40
02-01-2010, 08:39 PM
Quote:
Originally Posted by buddah7118
The more morons that leave, the smarter the general population left? lol
actually just because someone leaves doesn't make them a moron. there are plenty of morons who will stay because they would pay for this game no matter what and refuse to acknowledge it's flaws. just like there are morons who will quit because of problems they can't even explain.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 10:48 AM.