Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 11
02-02-2010, 09:14 AM
ok now both my chars are stuck on the sol loading screen one has been for days now and my borg one for over 1hr 30mins now and ob i cant submit a ticket can some one from cryptic please help
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 12
02-02-2010, 09:24 AM
Yeah, the load times are usually server/network related. It will hopefully get better once they have all their servers up and running fully and as they continue optimizing their netcode.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 13
02-02-2010, 10:56 AM
bumb to get some answers! I have been stuck in Sol System all day!
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 14
02-02-2010, 11:00 AM
Also stuck for two hours now. GET ME OUT OF HERE.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 15
02-02-2010, 11:18 AM
over 4 hours now please cryptic someone help us
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 16
02-02-2010, 12:16 PM
I have contacted all the team on twitter....I have email custmor service, and support and still NOTHING no response...expect for one guy saying it is not his department....this is getting ridiculous....I have been able to play the game over the past couple of days...now I am going back to that first starbase...to restock and such...and now I AM STUCK on that dang loading screen have been over two days NOW....I have restarted and everything but to no avail.... THIS IS A SHOWSTOPPER game break issue and would like some sort of a response!!!!!!!!!!
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 17
02-02-2010, 01:01 PM
Quote:
Originally Posted by nonameken View Post
I have contacted all the team on twitter....I have email custmor service, and support and still NOTHING no response...expect for one guy saying it is not his department....this is getting ridiculous....I have been able to play the game over the past couple of days...now I am going back to that first starbase...to restock and such...and now I AM STUCK on that dang loading screen have been over two days NOW....I have restarted and everything but to no avail.... THIS IS A SHOWSTOPPER game break issue and would like some sort of a response!!!!!!!!!!
Same thing here. Was able to do headstart stuff Sat nite but i'm now on day 2 of trying to get Sol loaded. No luck just stuck. This sucks and is a huge waste of precious time. BAH !! At least post that you are aware of the situation Cryptic.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 18
02-02-2010, 02:33 PM
Bumpbing again to get some sort of a response....any sort of response....
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 19
02-02-2010, 03:11 PM
Been having the same problem. I think it may be server population related, would make sense. I have tryed to load into Sol from the tutorial twice on two different characters and waited in for 30 mins each. Nothing. Need to fix this **** asap, can't experience the game, if I can't get out of the tutorial.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
I know there are server issues, and slow load times...but I can't even get the Alpha Centauri sector (where my toon warped to yesterday) to load. It looks like it gets about 80% loaded, then stops. I've logged off and on, trying to connect to my character...waiting up to 30 minutes for the page to load, etc. and nothing.

I know others are "lost in space" right now too...but it's frustrating to not be able to play.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 12:42 AM.