Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 11
02-01-2010, 08:42 PM
Same problem here to day. Was very bad but seemed to clear up. I never had that problem till todays patch.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 12
02-01-2010, 09:51 PM
I rubber band a hell of a lot to, very frustrating in many circumstances. I've also had a problem where if I use my wireless USB stick after a while it causes my computer to crash all together, but I used it before without playing STO and it never did it.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 13
02-01-2010, 09:54 PM
Quote:
Originally Posted by NoOtherDestiny
I've also had a problem where if I use my wireless USB stick after a while it causes my computer to crash all together, but I used it before without playing STO and it never did it.
Have you used it for other MMO's? It is quite likely that the driver has a memory leak or other error that only occurs under high load.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 14
02-01-2010, 10:08 PM
Quote:
Originally Posted by XylemPhoenix
Ditto here.

Before the patch this afternoon, I had no problems with disconects or rubberbanding.
Nope, there were just problems with network-wide crashes.

Gotta keep these things in perspective, amigo. :p
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 15
02-02-2010, 11:51 PM
Quote:
Originally Posted by theCorvus
Have you used it for other MMO's? It is quite likely that the driver has a memory leak or other error that only occurs under high load.
I doubt that STO or any game could put my computer under high load. And yes I've used it with MMOs like Global Agenda, and various online games like TF2 and L4D2. My PC is Core i7 920, 12GB DDR3 1600Mhz, GTX295, Windows 7 64bit Ultimate.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 04:21 AM.