Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Any way to log ingame chat?
02-01-2010, 06:10 PM
Just what it says... I'd like to have a text chatlog stored locally.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
02-01-2010, 06:11 PM
Quote:
Originally Posted by Srikandi View Post
Just what it says... I'd like to have a text chatlog stored locally.
type it out manually
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
02-01-2010, 06:17 PM
:p

Anybody have a real answer?

I tried the commands that work in WoW and in some other chat apps but no luck :/
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
02-01-2010, 06:40 PM
I haven't a clue, but you could check options/keybinds and see if there is a specific key for it. Barring that, there may be a / command but I dunno what it is. Worst comes to worst you could always enlarge the chat window to max size then take a screen shot. Or, does screen shot eliminate the UI...crap, I can't remember.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
02-02-2010, 03:37 AM
Quote:
Originally Posted by kamui View Post
I haven't a clue, but you could check options/keybinds and see if there is a specific key for it. Barring that, there may be a / command but I dunno what it is. Worst comes to worst you could always enlarge the chat window to max size then take a screen shot. Or, does screen shot eliminate the UI...crap, I can't remember.
It would certainly be a chat command. Is there a list of those anywhere?

Yeah, you can screenshot, but the result takes up a lot more space and is a lot harder to search than a text file
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6 me too
02-02-2010, 09:56 PM
I'll add my request for this here as well! Still looking for an answer though, and if I find it I'll come back and post it.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
02-02-2010, 10:09 PM
type it correct. thanks for information
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
02-03-2010, 12:10 PM
I found a command for CO, it is "/combatlog". I've tired this in game and the game recognizes the command but I'm unsure what parameters to follow the command up with, I've tried standard parameters but they have not worked, in CO apparently you could do "/combatlog 1" and it would create a log file that you could find in your CO live folder. I checked the STO live folder, and there is a folder for logs, that matches up perfectly with what's in CO, so I presume the function still exists, if we knew the proper parameters.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 9
02-05-2010, 09:03 PM
still looking for an answer on this one! =)
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 10
02-08-2010, 01:33 PM
How can I parse combat data when I can't find some way to get it into notepad or some some such? Come on there has to be a way to do this!
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 10:41 PM.