Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Bridge Officers Not Showing Up
01-29-2010, 04:42 PM
What is being done about our Bridge Officers not being awarded from the missions? Are we going to get reimbursed?

They are not showing up in the assignments tab & there is a sticky about it in the bug report area.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
01-29-2010, 04:49 PM
Hope so...
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
01-29-2010, 05:19 PM
Did you hail starfleet and talk to Bridge aquisition Officer?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
01-29-2010, 05:28 PM
Quote:
Originally Posted by Markavenger View Post
Did you hail starfleet and talk to Bridge aquisition Officer?
there is no such officer in the communications.

i just did the same thing that worked in Open Beta and they are not showing up in assignments.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5 Paging SF.
01-29-2010, 05:29 PM
Yes... still not in inventory.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
01-29-2010, 05:39 PM
I had a similar thing. Chose a tactical officer as a mission reward (already had engy and science from mission rewards) but it never turned up so I went and requisitioned one instead.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
01-29-2010, 05:52 PM
Quote:
Originally Posted by OV_ohms
I had a similar thing. Chose a tactical officer as a mission reward (already had engy and science from mission rewards) but it never turned up so I went and requisitioned one instead.
I am missing tactical and science due to the bug. the spots are empty as i am hoping a GM will replace them.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
01-29-2010, 05:57 PM
Having this issue too and had it in the open beta. ): I'm half way to Lt. Commander and I have a single tactical officer. My science and engineer never appeared when awarded.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 9
01-29-2010, 07:58 PM
Same problem here, one other guy in my fleet, and we saw other people in zone chat reporting it too.

I chose an Engineering officer as reward for an early mission and he never showed up in the Assignments tab. fwiw, I hadn't encountered in open beta (but there's probably lots of bugs I hadn't).

I'll go ahead and submit a Bug on it. I don't know if it's something a GM can fix in the game or not. I'll live, I mean I can always purchase officers, it's just a worrisome bug and I'm not really inclined to do any more missions that reward officers if they're going to disappear like this.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 10
01-29-2010, 08:14 PM
Quote:
Originally Posted by blackjackGT View Post
Same problem here, one other guy in my fleet, and we saw other people in zone chat reporting it too.

I chose an Engineering officer as reward for an early mission and he never showed up in the Assignments tab. fwiw, I hadn't encountered in open beta (but there's probably lots of bugs I hadn't).

I'll go ahead and submit a Bug on it. I don't know if it's something a GM can fix in the game or not. I'll live, I mean I can always purchase officers, it's just a worrisome bug and I'm not really inclined to do any more missions that reward officers if they're going to disappear like this.
I'm hesitant to even buy them from the vendor. If its the assignment list that's bugged, you could be wasting your merits.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 06:19 AM.