Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
I know names don't have to be unique but can you yourself have two ships with the same name?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
02-01-2010, 09:57 PM
Quote:
Originally Posted by PeRshGo View Post
I know names don't have to be unique but can you yourself have two ships with the same name?
No. You can find this out once you get your T2 ship and attempt to name it the same as your T1. At least that's how it was in late Open Beta. You'd have to change the name of your first ship and then change the name of your second ship. You also received one free name change. Otherwise it costs you 1,000 MERITS ... not credits.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
02-01-2010, 09:59 PM
Quote:
Originally Posted by kosh800 View Post
No. You can find this out once you get your T2 ship and attempt to name it the same as your T1. At least that's how it was in late Open Beta. You'd have to change the name of your first ship and then change the name of your second ship. You also received one free name change. Otherwise it costs you 1,000 MERITS ... not credits.
This.

I strongly recommend you not marry yourself to one name throughout all tiers, 4000 merit is alot to waste.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
02-01-2010, 10:02 PM
i am carrying the same name, just changing the letter @ the end of the NCC number.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
02-01-2010, 10:05 PM
I currently have the NCC-91815 and the NCC-91815-A. I would like NCC-91815 to have the same name as the NCC-91815-A but when I try to change it nothing happens. No error or anything it just doesnt change.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
02-01-2010, 10:13 PM
Quote:
Originally Posted by PeRshGo View Post
I currently have the NCC-91815 and the NCC-91815-A. I would like NCC-91815 to have the same name as the NCC-91815-A but when I try to change it nothing happens. No error or anything it just doesnt change.
I think that permitting the same ship name as long as the registry number is unique is logical, and would like to see this as well, unfortunately it may not be so easy to apply in practice. Kinda like having two primary keys for a database.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
02-01-2010, 10:14 PM
Well that sux!

what's the point of having the letter added to your registry if the name is different. It doesn't e even make sense. Maybe a bug? Ruins the whole RP factor.

Can the devs comment on this?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
02-01-2010, 10:25 PM
I don't really understand this -at all.

My ship is the (RETRACTED) NCC 92895

I've upgraded to next tier and I wish to use the same name and number but 92895-B

-As that is how Starfleet's ships work (TOS's Enterprise was the 1701 while TNG's Enterprise was the 1701-D)

But for some stupid reason, it's either I use the ship name, (RETRACTED), for my next tier but with a different number. Or the same number, 92895(-B), but a different name.


Clearly this should be addressed.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 9
02-01-2010, 11:05 PM
Yea, this certianly needs to be fixed. It's a big bummer.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 10
02-01-2010, 11:23 PM
What I did to get around it was to start using the system the USAF uses. I just named my ships things like the Minerva-B. If it's good enough for planes and jets it's good enough for my ships. :p I'm sure it ****es off all the Navy types, though.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 03:52 AM.