Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 11
02-02-2010, 10:59 AM
WHYYYYYYY?????

I want to be able to yell KAAHHHNNN!
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 12
02-02-2010, 11:00 AM
I just got mine in. Maybe they're experiencing a lot of volume since it's going live today.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 13
02-02-2010, 11:03 AM
Seems to be stuck on processing now but the URL I see it's trying to load has got me concerned, subscription/process...........
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 14
02-02-2010, 11:04 AM
Quote:
Originally Posted by Sgt.Stress
Fails from there also, you get further, but it fails before its done with the message

"The Subscription service is temporarily down, please try again at a later time."

Oh well, food first activation later
Quote:
Originally Posted by Dkarall
Nope don't work Account Services Temporarily down
Quote:
Originally Posted by protease
The Subscription service is temporarily down, please try again at a later time......
Quote:
Originally Posted by haplo48 View Post
I just got mine in. Maybe they're experiencing a lot of volume since it's going live today.
Yeah, I just got mine in after a few attempts.

Just keep trying. Servers are full.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 15
02-02-2010, 11:06 AM
Just a quick update on my part, It's still "processing" but when I alt tabbed back in game I have the pre-ordered items in the c-store it seems, haven't checked out the uniforms will do that next. So I should be able to just exit the subscription page if that eventually loads up.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 16
02-02-2010, 11:06 AM
It worked now for me after about 10 times.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 17
02-02-2010, 11:07 AM
Just for the sake of my sanity- Has anyone been getting the "This retail key did not match our records" error?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 18
02-02-2010, 11:09 AM
Quote:
Originally Posted by ogee View Post
Just for the sake of my sanity- Has anyone been getting the "This retail key did not match our records" error?
Nope, but I'm getting "This product key is already active, it cannot be used again."
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 19
02-02-2010, 11:11 AM
Quote:
Originally Posted by eXcali
Nope, but I'm getting "This product key is already active, it cannot be used again."
Same lost my steam DDE key as well now. I have another DDE code I'm waiting for from Gametap but if my steam key is gone for good i'm going to be really angry LOL
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 20
02-02-2010, 11:12 AM
Yeah, I'll be just as ****ed myself, considering I bought a boxed version.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 01:36 AM.