Go Back   Star Trek Online > Information and Discussion > Star Trek Online General Discussion
Login

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
this is a releasy no beta account server down i cant login scince 30 minutes verry verry pooor!
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
02-02-2010, 11:10 AM
Yeah, this.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
02-02-2010, 11:35 AM
*bump*

Nobody else with this issue? The launcher won't even start.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
02-02-2010, 11:36 AM
Not getting the issue. I just logged in to check and had no issue.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
02-02-2010, 11:38 AM
Smooth as butta here.....
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
02-02-2010, 11:39 AM
Damn.

Were you in the beta, or did you download the client fresh after the release?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
02-02-2010, 11:40 AM
I was in the beta and headstart.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
02-02-2010, 11:41 AM
Stuck on retrieving maps..then got into the game to find my ship and missions had all diappeared.

Here we go again
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 9
02-02-2010, 11:41 AM
Damn, there goes that theory out the window.

I can't even start the launcher. It just says

"Trying to update the launcher
Please Be Patient
Tried connecting (n) times."

Where (n) is a number that increases by 1 every 10 seconds or so.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 10
02-02-2010, 11:43 AM
Hmm.

There was a small update when I logged in earlier -- it could be that a lot of people are logging in and that is bogging down the launcher update server? Dunno.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 02:26 AM.