Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
i typed in my key then the account server went down and now it says "This product key is already active, it cannot be used again"
The retail game isnt activated and no bonuses were granted.
what now?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
02-02-2010, 11:11 AM
Quote:
Originally Posted by Pepschmier1982 View Post
i typed in my key then the account server went down and now it says "This product key is already active, it cannot be used again"
The retail game isnt activated and no bonuses were granted.
what now?
I'd like to know too. I entered my code and the system crashed me out at account setup. My account screen says that I'm still in pre-order status, but my game key is supposedly in use.

Help.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
02-02-2010, 11:11 AM
now it got acitvated puuuh better late then never :p





Quote:
Originally Posted by Pepschmier1982 View Post
i typed in my key then the account server went down and now it says "This product key is already active, it cannot be used again"
The retail game isnt activated and no bonuses were granted.
what now?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
02-02-2010, 11:13 AM
Same thing here...
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
02-02-2010, 11:14 AM
Your account is setup correctly. The C-Store is under heavy load due to the influx of new users, please just be patient and your items will be available shortly.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
02-02-2010, 11:14 AM
Same here...and another thing, how do you associate multiple keys with one account? I have tried to enter my Steam key now and it wants new payment information?!
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
02-02-2010, 11:14 AM
Quote:
Originally Posted by Pepschmier1982 View Post
now it got acitvated puuuh better late then never :p
So what it just popped up on your account page as working ? Ive got the same thing .
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
02-02-2010, 11:15 AM
combining D2D with lifetime, and it works
it's a start; hope your accounts get fixed

Cryptic is working on it, obviously, for mine didn't work before
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 9
02-02-2010, 11:15 AM
Quote:
Originally Posted by CB517
I'd like to know too. I entered my code and the system crashed me out at account setup. My account screen says that I'm still in pre-order status, but my game key is supposedly in use.

Help.
Can you please PM me your key so I can check why it is marked as in-use?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 10
02-02-2010, 11:16 AM
Quote:
Originally Posted by coderanger
Can you please PM me your key so I can check why it is marked as in-use?
Same thing happening to me, do i PM u my key also?
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 08:30 PM.