Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Help plz
02-02-2010, 01:38 PM
Hay , question, Just got home got the retail box , do I have to re-install the game from CD and wipe out the version I used for open Beta and Head Start? Thanks Sure its been asked before just want to play already., Thanks
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
02-02-2010, 01:40 PM
No, you do not need to install from the disc if you were in open beta or headstart, just let it patch to the most recent version. You do need to put in your retail code however to continue to play past the grace period.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
02-02-2010, 01:40 PM
no all you have to do is enter your key and you'll be good to go.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
02-02-2010, 01:40 PM
Quote:
Originally Posted by Seliak View Post
Hay , question, Just got home got the retail box , do I have to re-install the game from CD and wipe out the version I used for open Beta and Head Start? Thanks Sure its been asked before just want to play already., Thanks
No you don't have to. Use your installed version. If you do reinstall though, you'll have to redownload all patches (probably around 1GB now).
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
02-02-2010, 01:43 PM
Thanks Guys


.............the redeem key is sight is down , hope I can till play after the patch , plus I got the stupid Game stop ship I think its a starter ship right?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
02-02-2010, 01:49 PM
anyone? ................
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
02-02-2010, 01:57 PM
1 more bump becuse it went to page 4 in 2 min !
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 02:23 AM.