Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
Title says it all really. If I make my 1sy ship use the NX Prefix code, can my subsequent ships also use this?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
02-02-2010, 02:30 PM
It looks like it is a drop down if you click the 'Rename' button in your ships page ('U' by default). So I'd imagine it extends to all ships.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
02-02-2010, 02:37 PM
Can anyone confirm it applies to all?

I'd hate to waste the NX- prefix on my starter ship.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
02-02-2010, 02:42 PM
You can "use" it as many times as you want, it can't get used up.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
02-02-2010, 03:43 PM
if possible could we snag a yay or nay off a Dev?
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 04:33 AM.