Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
Double Clicked on the icon, it shows up in my systray and task bar, but the window itself does not show up on my screen. Not even a "Trying to Update Launcher" box.

I've been playing since Open Beta and have not had this problem prior to me getting my game patched this morning

Is it just absurdly sluggish because of all the people trying to get on, or what?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
02-02-2010, 01:28 PM
bump cause after restarting my comp and waiting for what's now been 20 minutes, it still is not showing anything...
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
02-02-2010, 02:03 PM
bump! This still is not working...

Should I reinstall?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
02-02-2010, 02:18 PM
It works, thank you!

Do I have to do this every time?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
02-02-2010, 02:31 PM
You shouldn't, granted I still don't know what causes the issue.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 03:19 PM.